Denne salat er så lækker og velsmagende, og den er blevet et kæmpe hit her i familien. Salaten er helt perfekt til en grill aften i haven.
Til 4 personer:
Du skal bruge:
Saltsyltede løg:
- 1 stort rødløg i tynde skiver
- 1 tsk. groft slat
- 1 spsk. friskpresset limesaft
Dressing:
- 200 g. kvark 0,3% (eller creme fraiche)
- 1 spsk. dijon sennep
- 1 spsk. limesaft
- lidt fintrevet limeskal
- 1/2 tsk. groft salt
Salat:
- 300 g. haricot vert bønner
- 100 g. broccoli
- 200 g. bacon i tern
- Blade af 1 hjertesalat
- 1 avocado i skiver
- 1 spsk. limesaft
- 125 g. skyllede blåbær

Fremgangsmåde:
Saltsyltede løg
- Kom løgene i en skål, vend dem med slat og lad løgene trække i ca. 5 min.Knug løgene, skyl dem godt i flere hold koldt vand og lad løgene dryppe af i en sigte. Vend dem med limesaft.
Dijonnaisedressing
- Rør alle ingredienserne sammen og smag til. Stil dressingen tildækket i køleskabet til serveringen.
Salat
- Kom baconternene i en kold pande og steg dem først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme, til baconen er gylden. Lad baconternene dryppe af på køkkenrulle.
- Blancher bønner og broccoli, og skyl dem i koldt vandt.
- Anret salatblade, kolde bønner, broccoli og avocado vendt i limesaft i 4 skåle eller et fad.
- Kom lidt dressing på salaten, pynt med de saltsyltede rødløg og drys med stegte bacontern og blåbær. Server med resten af dressingen .