Lækker burger med pulled salmon, som er utrolig smagfuld. Laksen er nem at lave, og kan også bruges i andre retter bla. salater, wraps mm.
Denne opskrift er udviklet i samarbejde med DM skincare, til deres produkter som er velegnet til uren hud/ akne. Produkterne som kan købes her.
Opskrift til 2 personer
Du skal bruge:
- 2 Grove burgerboller, rugbrødsboller eller broccolibrød
- 2 laksefileter
- 1 spsk. tamari
- Saften fra 1 lime
- 6 cherrytomater
- 1 tsk. hvid balsamico eddike
- 1 fed hvidløg
Spinatsovs:
- 6 kugler frossen spinat
- 3 spsk. kokosfløde (det øverste lag i en dåse kokosmælk).
- 1 fed hvidløg
- 3 dråber fiskesovs
- salt og peber
Til burgeren:
- 1 rødløg
- 6 cherrytomater
- Feldsalat

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader. Blend tamari, limesaft, cherrytomater, balsamico eddike og hvidløg i en blender eller stavblender. Kom laksen i et fad og fordel marinaden herover, kom laksen i ovnen i 20-25 minutter. Når laksen er færdig fjernes skindet og brug 2 gafler til at pulle den.
Mens laksen i ovnen, laves spinatsovsen. Spinatkuglerne kommes i en kasserolle, og tøes op ved middelvarme, herefter kommes kokosfløde, hakket hvidløg, fisksovs, salt og peber i, og lad det koge i et par minutter.
Skær rødløget og tomaterne i skiver, og skyld feldsalaten.
Samle burgeren, kom spinatsovsen på bunden, herefter laksen og dernæst salat, tomat og rødløg.
Velbekomme