fbpx

Lækker burger med pulled salmon, som er utrolig smagfuld. Laksen er nem at lave, og kan også bruges i andre retter bla. salater, wraps mm.

Denne opskrift er udviklet i samarbejde med DM skincare, til deres produkter som er velegnet til uren hud/ akne. Produkterne som kan købes her.

Opskrift til 2 personer

Du skal bruge:

  • 2 Grove burgerboller, rugbrødsboller eller broccolibrød
  • 2 laksefileter
  • 1 spsk. tamari
  • Saften fra 1 lime
  • 6 cherrytomater
  • 1 tsk. hvid balsamico eddike
  • 1 fed hvidløg

Spinatsovs:

  • 6 kugler frossen spinat
  • 3 spsk. kokosfløde (det øverste lag i en dåse kokosmælk).
  • 1 fed hvidløg
  • 3 dråber fiskesovs
  • salt og peber

Til burgeren:

  • 1 rødløg
  • 6 cherrytomater
  • Feldsalat

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader. Blend tamari, limesaft, cherrytomater, balsamico eddike og hvidløg i en blender eller stavblender. Kom laksen i et fad og fordel marinaden herover, kom laksen i ovnen i 20-25 minutter. Når laksen er færdig fjernes skindet og brug 2 gafler til at pulle den.

Mens laksen i ovnen, laves spinatsovsen. Spinatkuglerne kommes i en kasserolle, og tøes op ved middelvarme, herefter kommes kokosfløde, hakket hvidløg, fisksovs, salt og peber i, og lad det koge i et par minutter.

Skær rødløget og tomaterne i skiver, og skyld feldsalaten.

Samle burgeren, kom spinatsovsen på bunden, herefter laksen og dernæst salat, tomat og rødløg.

Velbekomme