En super nem, velsmagende og svampede chokoladekage. Chokoladekagen er både glutenfri og fri for raffineret sukker, og så består den sunde chokoladekage kun af 7 ingredienser. Den er perfekt til en god eftermiddagssnack, eller som en lille forfriskning i madpakken.
Opskrift til 1/2 bradepande
Du skal bruge:
- 6 bananer
- 6 æg
- 20 dadler uden sten
- 6 spsk. kakaopulver
- 3 dl. blendet havregryn (evt. glutenfri havregryn)
- 1 tsk. vaniljepulver
- 150 g. hakket mørkt chokolade

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne (undtagen den hakkede chokolde) i en blender eller foodprocesser, og blend til en ensartet masse, kom herefter den hakkede chokolade i massen og rør rundt.
Beklæd en lille form (ca. 20×15) med bagepapir og kom dejen heri, bag i ca. 25-30 minutter ved 200 grader.

Prøv også min sunde banankage her.