fbpx
Sunde, luftige og sprøde boller med gulerod, som ovenikøbet er glutenfri winwin!!   Du skal bruge:
  • 50 g. mandelmel
  • 150 g. havremel
  • 2 spsk. Fiber HUSK (bageversionen)
  • 1 tsk. Yeast tørgær
  • 1 tsk. havsalt
  • 150 g. revet gulerod
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1,5 spsk. sirup, eller honning
  • 3 dl varmt vand
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt gulerod. Bland nu de våde ingredienser og mix det hele sammen. Lad dejen hæve i 30 minutter. Form 10 boller med en våd ske.  Tænd ovnen på 200 graders alm. ovn. Lad dem efterhæve i 30 minutter. Bag bollerne ved 200 graders alm. ovn i 35-40 minutter, indtil de er gyldenbrune. Bollerne er søde og er derfor skønne som morgenboller, til eftermiddagskaffen.