fbpx

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Lærke Falster-Hansen

CVR. nr.39987511

6851 Janderup
e-mail: lf@laerkefalster.dk
Telefon 29610084

Betaling
På www.sunderelivstil.dk kan der betales med Dankort, Visa og Mastercard. Vi benytter Easyme til at håndtere din betaling via en krypteret forbindelse. Sunderelivstil´s Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Fortrydelsesret

Ingen fortrydelsesret på vores online vejledninger og e-bøger.

Særligt vedrørende vores online vejledning

Vores online vejledning er baseret på det af dig udfyldte spørgeskema, og er alene af vejledende karakter. Det vil sige, at vi ikke kan gøres ansvarlige for udeblivende resultater, da de alene er baseret på din egen indsats i forhold til den vejledning vi giver. Af samme grund kan vi ikke give nogen garantier på resultater i forhold til vores online vejledning.

Persondatapolitik
Vores til enhver tid gældende persondatapolitik finder du på vores hjemmeside. Vi har følgende persondata på dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Sunderelivstil.dk´s Webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Lovvalg og værneting

Sunderelivstils´s ydelser og disse handelsbetingelser er underlagt dansk ret. Enhver uenighed eller tvist mellem parterne som ikke kan søges løst i mindelighed afgøres ved en dansk domstol og med retten i Kolding som værneting