Mad og drikke Sundhed

Kosttilskud – Multi vitamin

Kosttilskud kan man tage suppleren med sin daglige kost. De bedste vitaminer og mineraler man kan få er selvfølgelig naturens vitaminer og mineraler.
Kan man så ikke spise sig til de vitaminer og mineraler kroppen har brug for? Jo måske hvis vi slet ikke spiste usundt, hvis kosten var rig på alle de næringsstoffer, som der tidligere har været i jorden og i afgrøderne, hvis vi lod være med at ryge og drikke for meget alkohol, hvis vi var aktive og brugte kroppen på en passende måde dagligt, hvis der ingen forureninger var i omgivelserne og i maden, og hvis vi levede i velvære uden stress – så blev vi måske hellere ikke så syge og overvægtige som man gør i dag.

Derfor bruger vi kosttilskud i dag, som er med til at forebygge og støtte når vi udsættes for større belastninger, og er med til at afhjælpe ubalancer og sygdomme. Så der er ikke noget quickfix at hente ved at tage kosttilskud, men det hjælper med at styrke kroppen.
Der findes ingen kosttilskud der kan ændre din sundhed generelt – brug derfor kosttilskud som en brik i det store puslespil.

Det er en  god idé at tage en multivitamin, da den kost vi får i dag ikke er lige så rig på næringsstoffer som den var engang. En multivitamin indeholder mange vitaminer og mineraler som er med til at forebygge sygdomme.

Så start på en multi vitamin, så du kan få dig dækket ind på de vitaminer og mineraler som du mangler lidt eller meget af.  

Jeg har fået tilsendt Nani food state multi vitamin fra Nani – som jeg har taget i 30 dage nu. Vitaminerne er af høj kvalitet og med høj optagelighed, og jeg oplever at jeg får mere energi i løbet af dagen, når jeg har indtaget en vitaminpille.

Nani multi vitamin er baseret på organiske mineraler på planteform, i en base af frugt og grønt. Kroppen optager nemmere food state vitaminer og mineraler, da det minder om almindelig madvarer.  Så man kan indtage vitaminerne med god samvittighed, uden man skal bekymre sig om, hvilket fyldstof det er kommet i dem.  

Vitaminerne indeholder foruden mineralerne adskillige gavnlige plantenæringsstoffer, så der er en masse sundhed at vinde, ved indtag af disse vitaminer.  

Nani Multivitamin er nøje udvalgt efter visionen om at tilbyde kroppen et kosttilskud der giver den samme næring som naturen. Mennesker er fra naturens side skabt til at indtage vores vitaminer og mineraler gennem maden, og de er altid bundet til en del andre næringsstoffer i en kompleks fødevareform.  Mineraler på organisk form genkendes af kroppen som mad, de er skånsomme og optages godt i kroppen.

Hvor er det vigtigt at få kosttilskud?

Det er vigtigt at du får alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for, så den kan opbygge muskler, forbrænde fedt og være rask, stærk og klar til livets udfordringer.

Det er derfor også vigtigt at vælge vitaminer af god og høj kvalitet.
På den måde sikre du dig at din krop ikke mangler noget, så den kan arbejde i fred og ro under optimale forhold, og du vil have nemmere ved at få den krop du drømmer om. Du hjælper din krop til at blive bedre til at håndtere stress, sygdom og dårlig søvn.

Vitaminerne fra mærket Nani  er alle naturlige vitaminer produceret naturligt ved hjælp af bakterier (B12), gær (Q10 Ubiquinol) eller udvundet fra en naturlig kilde (E-vitamin).

Sådan udskiller Nani vitaminer og mineraler sig fra andre vitaminer og mineraler.


Jeg anbefaler disse vitaminer, da jeg ved at optageligheden er høj, og dermed får man meget mere ud af disse vitaminer, fremfor at købe de billige nede i supermarkedet, som ovenikøbet også indeholder en masse fyldstof – som vi helst vil undgå.

Dette indlæg er reklame – da jeg har modtaget vitaminerne i gave.

Læs mere om Nani og deres vitaminer her

Du kan købe produkterne her

Please follow and like us:
error

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *