fbpx

Den er helt perfekt til madpakken. Muslibaren indeholder kerne og frø som er rige på de livsvigtige omega-3-fedtsyrer, som blandt andet indgår i opbygningen af sunde celler. Derudover er de fyldt med vitaminer og mineraler.

Du skal bruge:

  • 200 g. dadler
  • 1 spsk. kokosolie
  • 2 spsk. kakao
  • 50 g. mandler
  • 20 g. sesamfrø
  • 20 g. græskarkerner
  • 20 g. solsikkekerner
  • 20 g. hørfrø
  • 1 spsk. chiafrø eller hørfrø
  • 20 g. havregryn
  • 30 g. chokolade til overtræk
  • Pynt med tørret hindbær eller ristede nødder  

Fremgangsmåde:

Kom mandler, sesamfrø, græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø i ovnen i 10 minutter ved 150 grader – pas på at de ikke brænder på.
Fjern stenen fra dadlerne, og kom dem i en foodprocesser sammen med kokosolie og kakao, kør til en homogen masse. Kom de afkølet mandler i foodprocessern og kør ganske kørt, så mandlerne bliver grofthakket.
Kom massen i en skål og bland med de resterende ingredienser. Kom massen i et fad, og overtræk med smeltede chokolade, og pynt med tørret hindbær eller ristede nødder. Lad det stå på køl i et par timer, og skær 8-10 bar af massen.  

Opbevares på køl i en tætlukket beholder.