Den er helt perfekt til madpakken. Muslibaren indeholder kerne og frø som er rige på de livsvigtige omega-3-fedtsyrer, som blandt andet indgår i opbygningen af sunde celler. Derudover er de fyldt med vitaminer og mineraler.

Du skal bruge:
- 200 g. dadler
- 1 spsk. kokosolie
- 2 spsk. kakao
- 50 g. mandler
- 20 g. sesamfrø
- 20 g. græskarkerner
- 20 g. solsikkekerner
- 20 g. hørfrø
- 1 spsk. chiafrø eller hørfrø
- 20 g. havregryn
- 30 g. chokolade til overtræk
- Pynt med tørret hindbær eller ristede nødder
Fremgangsmåde:
Kom mandler, sesamfrø, græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø i ovnen i 10 minutter ved 150 grader – pas på at de ikke brænder på.
Fjern stenen fra dadlerne, og kom dem i en foodprocesser sammen med kokosolie og kakao, kør til en homogen masse. Kom de afkølet mandler i foodprocessern og kør ganske kørt, så mandlerne bliver grofthakket.
Kom massen i en skål og bland med de resterende ingredienser. Kom massen i et fad, og overtræk med smeltede chokolade, og pynt med tørret hindbær eller ristede nødder. Lad det stå på køl i et par timer, og skær 8-10 bar af massen.
Opbevares på køl i en tætlukket beholder.
Kan man bruge noget andet end kokosolie? Og kan dadlerne være tørrede?
Mange tak 😉
Du kan forsøge at undlade kokosolien.
Det bedste resultat får du ved at bruge Juicy dadler, men du kan evt. komme lidt varmt vand hen over de tørrede dadler, så er de nemmere at arbejde med 😉