fbpx

Om mig

Mit navn er Lærke Falster-Hansen, jeg er 23 år og står bag siden Sundere Livstil.

Jeg har i mange år haft en stor passion for sundhed, både indenfor kost og træning da det har en stor betydning for kroppens velvære. Jeg er også blevet opmærksom på, hvor meget det psykiske velvære betyder for kroppens velbefindende, hvilket jeg også har tilegnet mig en masse viden omkring. Jeg elsker at læse bøger, hvor jeg kan fordybe mig i de forskellige emner indenfor sundhed, og jeg har i lang tid gået med drømmen om, at kunne dele min viden og hjælpe dig til at få en sundere livsstil med mere energi i hverdagen og øget velvære. For at komme et skridt nærmere denne  drøm startede jeg på kostvejlederuddannelsen

I dag er min drøm blevet til virkelighed, og jeg er nu klar til at hjælpe dig på vej til den sunde livsstil, du drømmer om. Jeg ønsker, at hjælpe så mange som muligt med at få et sundere og bedre liv – enten ved hjælp af min personlige kostvejledning og coaching, eller i form af sunde og nemme madopskrifter som for mange kan være en god mulighed til at få skudt en ny og sundere livsstil i gang.

 

Uddannelser

Jeg er uddannet fitnessinstruktør, og bungee fly instruktør.

Jeg er uddannet certificeret kostvejleder og sundhedscoach, igennem Henriette Søvind’s kostvejlederskole i Aalborg. Uddannelsen er bygget op omkring den sidste nye forskning fra universiteter og sundhedssektoren. Samtidig er der også fokus på den mentale og fysiske sundhed, som også er en vigtig del når det handler om en sund livsstilsændring.  Jeg udfører professionel kostvejledning hvor jeg har fokus på kostprincipper, coaching og de psykologiske barrierer for at opretholde den sunde livsstil.

I februar 2019 fik jeg den lægeeksaminerede Umahro-certificeret sundhedsrådgiver udannelse, ved Umahro Cadogan i Hellerup. Jeg er uddannet i Umahro’s principper,  og har kompetencer til at vejlede dig indenfor kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden, hvad enten du vil være rask, være sundere, performe bedre fysisk eller performe bedre mentalt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål på kostvejleder@sunderelivstil.dk

Min kostvejledning kan hjælpe dig til at nå dit mål, hvad enten det er vægtreducering, vægtøgning, vedligeholdelse af vægt, forebyggelse af livsstilssygdomme, eller har du blot et ønske om at være sundere, så tøv ikke med at kontakte mig. Du kan se mine kontaktoplysninger her.

Se mine forløb og priser her

Sunde søde sager

For mig er det vigtigt at man kan erstatte de usunde sager, med sundere udgaver og stadig opleve nydelsen ved det. Jeg kan derfor godt lide at lave kager uden sukker, gluten og mælkeprodukter.

 Sundhed

Sundhed handler om at være i balance i kroppen, det handler bla. om fravalg og tilvalg i livet. Vælger du noget dårligt fra er der plads til at komme noget bedre ind.

Personlighed

Det er vigtigt for mig at have en tæt kontakt med mine kunder, så vi sammen kan realisere dine mål. Tilfredshed er en af nøgleordene i min forretning. Jeg ønsker at mine kunder skal være tilfredse med den hjælp de får – også dig!