En super lækker og farverig pizza. Rødbedebunden kan også bruges som en erstatning til brød, som toastbrød eller pitabrød. Rødbedebunden er ovenikøbet hurtig og nem at lave.
Du skal bruge:
Rødebedebunde:
- 200 g. blomkål
- 200 g. rødbede
- 2 æg
- 50g. revet ost ( jeg brugte mozzarella, men parmesanost kan også bruges).
- 1 spsk. HUSK loppefrøskaller
- 1 tsk. salt
- 2 tsk. organo
Fyld:
- 100-200 g. skinke i strimler
- Tomatpure
- 1 stort rødløg
- 100 g. revet ost
- 1 håndfuld grønkål (kan undlades)
- Og hvad du ellers ønsker på din pizza

Fremgangsmåde:
- Rengør blomkålen og pluk den i mindre buketter, skræl rødbeder og skær i mindre stykker. Kom herefter alle ingredienserne i en foodprocesser eller minihakker, til alt er blendet sammen.
- Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft, til den er let gylden.
- Kom først tomatpure på bunden, og herefter de andre ingredienser. Bag i ovnen i 10-15 minutter. ved 200 grader alm. ovn.