fbpx

En super lækker og farverig pizza. Rødbedebunden kan også bruges som en erstatning til brød, som toastbrød eller pitabrød. Rødbedebunden er ovenikøbet hurtig og nem at lave.

Du skal bruge:

Rødebedebunde:

  • 200 g. blomkål
  • 200 g. rødbede
  • 2 æg
  • 50g. revet ost ( jeg brugte mozzarella, men parmesanost kan også bruges).
  • 1 spsk. HUSK loppefrøskaller
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. organo

Fyld:

  • 100-200 g. skinke i strimler
  • Tomatpure
  • 1 stort rødløg
  • 100 g. revet ost
  • 1 håndfuld grønkål (kan undlades)
  • Og hvad du ellers ønsker på din pizza

Fremgangsmåde:

  1. Rengør blomkålen og pluk den i mindre buketter, skræl rødbeder og skær i mindre stykker. Kom herefter alle ingredienserne i en foodprocesser eller minihakker, til alt er blendet sammen.
  2. Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft, til den er let gylden.
  3. Kom først tomatpure på bunden, og herefter de andre ingredienser. Bag i ovnen i 10-15 minutter. ved 200 grader alm. ovn.