Folk er helt vilde med denne sunde snickersbar, som man ovenikøbet kan spise med god samvittighed 😉

Du skal bruge:
Bund:
- 200 g dadler både de tørre og dem i æske kan bruges (uden sten).
- 80 g saltede ristede peanuts eller 40 g. peanuts og 40 g. groft hakket mandler
- 2 spsk peanutbutter jeg bruger en økologisk uden sukker
- 40 g. hakket mørk chokolade
- 1 spsk. kokosolie
Topping:
- 60 g mørk chokolade til overtræk
- 1 tsk. kokosolie
Fremgangsmåde:
- Blend dadlerne og kokosolie fint –i en foodprocessor eller en minihakker. Hvis dadlerne er meget tørre, kan de kommes i kogende vand i nogle minutter, for at blive nemmere at blende.
- Kom halvdelen af peanuts og peanutbutter ved og blend til det kan hænge sammen. Kom herefter groft hakket chokolade, resten af peanuts eller mandler i massen, og rør rundt.
- Kom masse i en lille form beklædt med husholdningsfilm eller bagepapir, så det er lettere at få op.
- Massen sættes på køl – imens smeltes chokoladen og kokosolien i en skål over et vandbad.
- Kom chokoladen ovenpå.
- Når chokoladen er størknet, så skæres barren ud i passende størrelse.
- Velbekomme – de sunde snickers opbevares på køl og kan sagtens fryses