fbpx

Folk er helt vilde med denne sunde snickersbar, som man ovenikøbet kan spise med god samvittighed 😉

Du skal bruge:

Bund:

  • 200 g dadler både de tørre og dem i æske kan bruges (uden sten).
  • 80 g  saltede ristede peanuts eller 40 g. peanuts og 40 g.  groft hakket mandler
  • 2 spsk peanutbutter jeg bruger en økologisk uden sukker
  • 40 g. hakket mørk chokolade
  • 1 spsk. kokosolie

Topping:

  • 60 g mørk chokolade til overtræk
  • 1 tsk. kokosolie

Fremgangsmåde:

  • Blend dadlerne og kokosolie fint –i en foodprocessor eller en minihakker. Hvis dadlerne er meget tørre, kan de kommes i kogende vand i nogle minutter, for at blive nemmere at blende.
  • Kom halvdelen af peanuts og peanutbutter ved og blend til det kan hænge sammen. Kom herefter groft hakket chokolade, resten af peanuts eller mandler i massen, og rør rundt.
  • Kom masse i en lille form beklædt med husholdningsfilm eller bagepapir, så det er lettere at få op.
  • Massen sættes på køl – imens smeltes chokoladen og kokosolien i en skål over et vandbad.
  • Kom chokoladen ovenpå.
  • Når chokoladen er størknet, så skæres barren ud i passende størrelse.
  • Velbekomme – de sunde snickers opbevares på køl og kan sagtens fryses